rimke-en-maik.reismee.nl

Update vanuit de Provence

Ik ben bang dat je gelijk hebt Rianka, er gebeurt relatief weinig om over 'naar huis te schrijven'. Vandaar de ongekende rust op dit blog. Maar goed, ik zal de afgelopen weken even samenvatten om jullie toch nog een beetje een idee te geven van de laatste fase van onze reis; Werken in Cucuron.

Omdat Nanar nog een hoop ander werk te doen heeft, mag Maik nog steeds de afwas doen. We zitten nu alweer bijna vier weken op de camping en vergeleken met het begin is het nu daadwerkelijk druk op de camping. Zo leuk als kamperen is voor twee weken, zo vervelend wordt het na drie maanden. Natuurlijk zijn we nog steeds weg en zitten we niet in de sleur van alle dag in Nederland, maar af en toe zouden we toch wel weer graag thuis zijn. Met je eigen bed en wc en al die andere luxe (geniet er dus maar van!).

In het restaurant wordt het met de dag drukker. Afgelopen vrijdag waren er 67 mensen 's avonds! Ik en Priscillia hebben de benen uit ons lijf gelopen! Afgelopen zondag was er de Vide greniers van Cucuron. Franck had voor het restaurant wat plek gehuurd om tafels buiten te zetten en vanaf 8 uur 's morgens zijn Maik, Franck en Nanar daar wezen koffie serveren. Ik hoefde pas om 11 uur te beginnen (hihi) en het werd nog lekker druk binnen en buiten op het terras. Tussendoor nog twee uurtjes vrij die we hebben besteed op de markt. Helaas was het slecht weer (net als bij jullie, heb ik gehoord) en waren er al veel kraampjes weg.

Gisteren hebben we lekker gebarbequed bij opa en oma. Oma had heerlijke salades gemaakt en opa zorgde voor lekkere vleesspiesjes en gekruide kipfilets op ons bord.Het was weer onwijs gezellig! Daarna weer op de fiets naar huis en 's avonds nog even gewerkt. Het was vrij rustig dus nam Franck Maik en Alice mee naar het Etang de la Bonde, waar ze wat hadden gedronken en gegeten. De dames hielden ondertussen het restaurant draaiende. Daarna lekker ons bed in gedoken.

Vanmorgen wakker geworden door de regen(!).Het goot van de lucht, maar gelukkig is het nu weer droog. Maik is net gebeld en moet aan de slag en ik ga maar weer een boekje lezen. Fijne vakantie allemaal en kampeerze!

Tina

Ik vind jullie een dapper, lief stel!

KUS!

Linde

Lieverds,
alsnog vind ik het leuk om te lezen hoe het jullie daar vergaat! Nog maar een paar nachtjes en dan komen we naar jullie toe! Ik kan niet wachten!

Dikke kus Linde.

Marije

Hoi Rimke en Maaik,

leuk om weer een up date te lezen. Max is vertrokken naar Spanje en belde net dat ze aangekomen ijn op vliegveld Barclona. Met 12 man naar Salou. Ik denk dat ze alleen naar het strand gaan en 's avonds op tijd naar bed. Of is dat wishfull thinking van een moeder? Zondag familiedag, fietsen op Texel. Volgens mij moeten jullie blij zijn dat jullie in Frankrijk zitten want het wordt slecht weer. Nou ja, we zullen wel zien. Blijf genieten. Hartelijke groeten vanuit Bergen!

Marije

sorry maik, je hebt een A teveel gekregen van mij.

marije

En? was het fijn de fam weer te zien? Het blijft wel heel stil daar!
Lichtjesavond was een succes. Onverwacht mooi weer.
Groetjes vanuit een regenachtig Bergen.