korte update....
Ik schrijf nog steeds vanaf onze kamer in het Etap hotel... Na een hele hoop heen en weer gebel tussen de ANWB, de garage en ons hebben we uiteindelijk onze hulplijn ingezet. Vanmorgen heeft Frank, de oom van Maik, zelf maar even met de garage gebeld.
Het verhaal van de ANWB gister middag om 4 uur (een uur later dan ze hadden beloofd te bellen): Er is iets mis met de versnellingsbak, (goh schakelde ie daarom niet meer?!) maar morgen bellen we weer met de garage. Wij boeken dus maar twee nachtjes extra in ons fancy hotel langs de snelweg met als enige eetgelegenheid de buffalo grill (ik hoef nooit meer fastfood).
Het verhaal van Frank vanmorgen om half 9: De versnellingsbak is lek en er zit water in. Hij moet helemaal vervangen worden. Kosten 3000,- en het duurt 10 dagen. Even in het midden gelaten dat dit natuurlijk zwaar klote is, wil ik jullie even op het verschil in duidelijkheid wijzen tussen het verhaal van de 'toffe' ANWB peer en Frank.
Nadat we het hele verhaal hebben laten bezinken heb ik zelf maar even met de ANWB gebeld. Na alle 'korte' menu's die je moet door toetsen kreeg ik eindelijk een persoon aan de andere kant van de lijn. Ik weet niet hoe ze heet (heb dr niet de kans gegeven haar naam te zeggen) en heb werkelijk alles waar ik me aan stoor bij het contact tussen ons en de ANWB naar haar hoofd gegooid (luchtte op). 'Goh, dat is wel vervelend ja.' Dat is volgens mij wel een understatement maar mevrouw is nu aan het kijken wat ze voor ons kan doen. Nog zoiets, gistermiddag wist die peer niet hoe laat hij ons zou bellen, nu zegt die mevrouw tegen mij, oja hier staat dat wij vanmiddag om 3 uur weer contact opnemen met de garage....Ondertussen zijn Ernst (papa Maik) en Frank zich in alle mogelijke bochten aan het wringen om ons te helpen.
Ik had me eerlijk gezegd toch wat anders voogesteld bij onze tweede week op reis. We gaan straks maar even wat kilometers lopen om fatsoenlijk eten te vinden en hopelijk schone sokken en ondergoed (we zitten nu inmiddels al drie dagen in het hotel met enkel een deo bus, haarborstel, portemonnee en twee boeken) Maik mag straks mijn boek lezen ('De dorpskapper van Amour) hij kan niet wachten. Ik hoop dat mijn volgende blog wat positiever wordt. De ANWB hoort nog van ons.....
Nou, dit had je je dus inderdaad wel wat anders voorgesteld!!!!
Ongelofelijk! Hopelijk wordt er nu iets geregeld, en krijgen de mannen iets voor elkaar!
Probeer er samen toch wat gezellig van te maken, en veel succes! Liefs.. xx
Jeeminee Rimke, wat een gedoe allemaal.. hopelijk kunnen jullie snel weer verder reizen met niet al te hoge kosten! Je hebt in ieder geval een heerlijk boek mee om te lezen (staat hier ook in de kast)..heeeeeel veel succes daar, en laat je niet gek maken door die ANWB-ers!
Xx
Wat is dat balen Rim (en Maik)!! En dat is waarschijnlijk nog zacht uitgedrukt.
Wat een slechte zaak dat je zo beroerd wordt geholpen door de ANWB! Ik ben heel benieuwd hoe het verder zal gaan..........
Sterkte, XX
Lieverds!
Wat een k**** zooi! Lekker allemaal Weer van die ANWB. Hopelijk kunnen jullie snel weer op pad! Keep your head up ;) komt allemaal wel goed!
Dikke kus!
Lieve luitjes,
Er is daar heel wat te doen hoor! Mooie stad, je kunt er vtt-en, canoeen, er is binnenkort een vlooien markt (dit of het volgende week-end) en de tour de France komt langs in juli (je weet maar nooit met die reparaties)! Niet zo zeuren dus hè!
Grapje hoor, ik vind het echt heel kl.... voor jullie. Ik heb gezien dat het niet echt ver van Montpellier is (3 u 30 met de auto, hahaha). Maar je kunt met de trein naar nimes schijnt het, (direct). Ik ga daar iedere dag heen , dus alls jullie genoeg van het hotelletje hebben en de reparatie duurt erg lang, neem een trein kaartje en ik pik jullie op! Geen probleem. Jullie zien maar ! Sterkte en veel liefs
Ach gossie, nu begin ik het wel echt zielig te vinden! Wat een problemen daar allemaal en waar moet je die €3000 vandaan halen, zal ik hier maar een sponsoractie beginnen? Nou wel heel lief dat Ernst en Frank er van alles aan proberen te doen, en dat je ook nog eens zo'n lieve tante in Frankrijk heb wonen! Als er wat is kan jij mij ook wel bellen hoor:D XXkus en heeel veel sterkte!!
Hoi lieverds, wat moet ik nog schrijven ,ik ben blij dat ik niet die mevr. van de ANWB was aan de telf. ,want ik ken Rimke (en ook haar moeder ) als die kwaad zijn berg je dan maar. Nou ik weet geen oplossing , behalve je rustig te houden en naar je Tante te gaan, Maar hopelijk rijden jullie morgen weer blij verder . Dikke knuffel
hmm het zit jullie dus niet mee nichtje. Ik heb maar 1 tip, bouw die auto om tot huifkar, koop een leuk frans trekpaard et voila. Vast goedkoper!