rimke-en-maik.reismee.nl

Le boite de vitesse est arrivee!

Ja hoor, hij is er echt! De versnellingsbak is afgelopen dondedag aangekomen bij Fred' Auto en maandag gaan ze beginnen met het ding er in zetten. Opa heeft ook even gevraagd of ze het koelvloeistof systeem nakijken en de olie in de versnellingsbak willen bijvullen, dus als het allemaal goed gaat kunnen we binnenkorte weer de weg op!

Woensdag hebben we opa geholpen met het verspreiden van 5 ton grind over het erf. Het zag er weer uit om door een ringetje te halen, met mijn rug ging het minder, de spierpijn de dag erna was jammer. De manen hadden nergens last van! Ik voelde me toch wel een beetje een aansteller naast een goeie zeventiger....

Gister zijn we naar een optreden geweest in Vaugines. Dat is zo'n 20 minuutjes lopen van Cucuron. Het zou om 19.00 uur beginnen dus we arriveerden daar om tien over en wat bleek, ze waren pas net begonnen met inspelen. Je moet de tijd hier ook niet zo letterlijk nemen. We waren in eerste instantie van plan rond 20.00 uur weer terug te lopen anders zou het misschien wat te donker worden om door het veld te lopen. Uiteindelijk zijn we rond 0.30 naar huis gegaan.... De muziek was onwijs goed en het was super gezellig. Franck kwam ook nog even en Christian, een goeie vriend van hem, was er met zijn zoon. Nanar (geen idee hoe je dat schrijft, het is zn bijnaam) was er ook, die werkt bij/met Franck, en Evelyne (de cheffin) kwam ook nog even.Kortom, een geslaagde avond. Toen moesten we nog terug.. We besloten langs de weg te lopen, leek ons iets veiliger. We waren het dorp nog niet uit, of er stopte een auto naast Maik..... en ze vroegen of we vrienden van Franck waren en of we misschien een lift nodig hadden! Ik heb dat later nog eens geprobeerd voor te stellen in Nederland, maar ik kan het daar echt niet voor me zien.

Vanmorgen hebben we flink uitgeslapen (kan me niet voorstellen dat dat iets te maken heeft met de bierconsumptie van gisteravond) en hebben onze bezigheden beperkt tot lezen, computeren en een toetje maken voor morgen. We gaan morgen namelijk bij opa en oma barbequen. Wat een leven. Ik zou niet weten wat we kunnen doen om iedereen te bedanken die ons hier zo heeft geholpen, maar we zijn wel begonnen met een klein ideetje (hierover later meer)....

Ik hoop dat jullie net zulk weer hebben als wij hier (26 graden + zon) en dat het allemaal goed gaat daar!

Ambii

1 woord:
JALOOEEERSS!

Wat een leventje hebben jullie ook he :-D
Hier eindelijk ook beter weer!
Ik hoop voor jullie dat jullie snel de rest van Europa kunnen ontdekken zonder problemen!

Heeeel veel plezier nog en niet te bruin worden he! :-D

kusss en miss you!

liesbeth(cur)

Mooie berichten om te lezen! En dit soort ervaringen, daar doe je het toch voor! XX

Zen

Lekker weer! Hier ook zon vandaag.
Pas je alleen wel op als je midden in de nacht bij vreemdelingen in de auto stapt?!

karin

Hoi lieverds,
Gister avond nog gesproken met Rimke,dus ik weet alles weer. Ik begreep dat de aard. lekker waren en nog mooi weer. Het is hier ook heerlijk weer ,Linde al wat verkleurd met handballen. .Nou succes metde versnellingsbak en tot de volgende blog of telf. Kus
Leuke foto s

Suzanne

Hoi Rimke en Maik,
Ondanks alle pech met de auto klinkt zuid Frankrijk ook niet vervelend hoor! Hoop dat jullie genieten van de mooie dingen. Succes met de versnellingsbak.
Groeten uit een zonnig bergen van Mike, suzanne, Julius en Floris

Linde

Leuk stukje weer Rim, kan niks anders zeggen dan dat je er talent voor hebt! Vandaag cijfers terug gehad voor Nederlands een 7,3 en een 6 en voor Duits nog een 5,5. Dus gaat wel lekker hierzo! Spreek je snel en hou jullie taai he!

Dikke kus,
mis jullie